szerző:
hvg.hu

A színész nemrég a Borsnak adott exkluzív interjút, amelyben őszintén beszélt arról, hogy a sztárság milyen erős személyiségrombolást végzett nála, de szerencsére még időben találkozott feleségével, aki jó útra térítette.

Budapestre jön a 78 éves amerikai színész, a Cipősdoboz adománygyűjtő akció keretein belül lép fel a Budapest Arénában – írtuk korábban.

Chuck Norris a fellépés előtt adott interjút a Borsnak, amelyben elmondta, nem véletlen, hogy közel a nyolcvanhoz ilyen jó formában van: komolyan veszi az egészségét, a rendszeres testmozgást, valamint nagy figyelmet fordít arra, hogy milyen ételeket fogyaszt.

Mikor a sztárt a legszebb karácsonnyal kapcsolatos élményéről kérdezték, elmesélte, hogy nagyon szegény családban nőtt fel, az apja alkoholista volt, aki nem igazán volt jelen az életében. Ráadásul az Egyesült Államokon belül sokszor költöztek, így akkoriban a karácsony egyáltalán nem jelentett számára igazi ünnepet.

A színész húsz éve él boldog házasságban, kapcsolatuk alapja feleségével a közös hit. „Amikor bekerültem a filmiparba, hithű keresztény voltam, de ez a szakma könnyen eltereli az útról az embert. Hirtelen híressé váltam, rengeteg pénzem lett, közben a személyiségem is megváltozatott, kiállhatatlanná váltam, alkoholproblémáim lettek, végül emiatt ment tönkre az első házasságom. Tizenöt évvel később találkoztam Genával, és ő segített, hogy ismét tudjak hinni Jézus Krisztusban. Ez az alapja annak az erős köteléknek, ami már húsz éve összetart minket.”

Kiderült az is, hogy Chuck Norris egyáltalán nem unja a róla szóló vicceket, hiszen általuk még akkor is népszerű maradt, amikor már nem dolgozott filmeken.

Az egyik kedvencem a Rushmore-heggyel kapcsolatos poén. Ugye ez az a hely, ahol a hegy oldalába a négy nagy amerikai elnök arcmását vésték. A vicc úgy szól, hogy „Chuck Norris arcképét be akarták vésni a Rushmore-hegy oldalába, de a gránit nem volt elég kemény a szakállához!"

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Már kapható a 2Rule mez, és nem olcsó

Már kapható a 2Rule mez, és nem olcsó

Tusk: Nem lehet újratárgyalni a Brexit-megállapodást

Tusk: Nem lehet újratárgyalni a Brexit-megállapodást

Szorongatják a dunaújvárosi távfűtő céget, több tízezer lakó ellátása a tét

Szorongatják a dunaújvárosi távfűtő céget, több tízezer lakó ellátása a tét

Egy afgán úszónak sikerült felülmúlnia Eric, az angolna olimpiai produkcióját

Egy afgán úszónak sikerült felülmúlnia Eric, az angolna olimpiai produkcióját

A királynőnél hamarabb tuti nem kezdte el a karácsonyi készülődést

A királynőnél hamarabb tuti nem kezdte el a karácsonyi készülődést

A rákdiagnosztika szent grálját keresik Ausztráliában

A rákdiagnosztika szent grálját keresik Ausztráliában