szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szabó Tímea parlamenti tiltakozása kihozta a hímsovinisztát a Magyar Fórum szerzőjéből.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke közvetlen közelről sípolt Orbán Viktor miniszterelnök arcába a "rabszolgatörvény" zárószavazása előtt. A jelenetről készült felvétel az egyik legerősebb képe lett a szerdai parlamenti felfordulásnak. Szabó akcióját nem tudta szó nélkül hagyni a Magyar Fórum egyik szerzője, aki egyszerűen nem tudott túllépni egy fallikus fantázián, és ez a mondat született meg a tollából:

Szabó Fejenagy Tímea pedig bekapott egy kis fütyülőt a szájába, amivel a miniszterelnököt akarta lesípolni, de a miniszterelnök nevetségessé tette a kis fütyülők szerelmesét. Szabó Fejenagy Tímea kudarcot vallott. Egy kedves olvasónk úgy döntött, gyűjtést rendez „Nagyobb fütyülőt Szabó Tímea szájába!” szlogennel, hadd boldoguljon az ellenzéki képviselő.

Mit is mondhatnánk? Több nőt a parlamentbe! De nem úgy, ahogy a Magyar Fórum képzeli.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-ket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
16 ezer vadat gázoltak el az elmúlt vadászati idényben

16 ezer vadat gázoltak el az elmúlt vadászati idényben

Meghosszabbítaná a kollektív szerződést a Dunaferr vezetése

Meghosszabbítaná a kollektív szerződést a Dunaferr vezetése

Végre megfejtették, miért fordul kelet felé a napraforgóvirág

Végre megfejtették, miért fordul kelet felé a napraforgóvirág