szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Esővizet használ és hét emelet magas a szingapúri repülőtér legújabb látványossága.

Zsinórban több éve választják a világ legjobb repülőterének a szingapúri Changi légikikötőt, és az építtetőknek minden esélyük megvan rá, hogy jövőre is megkapják a címet.

A repülőtéren néhány napja megnyitották a nagyközönség előtt a világ legnagyobb beltéri vízesését, mely a Rain Vortex (Esőörvény) nevet kapta. A fantasztikus látványért már az első napon több ezren zarándokoltak el a helyszínre, és nem véletlenül: a vízesés hét emelet magas, ahonnan 500 ezer liter víz zúdul le a mélybe.

A vízeséshez egyébként az esővizet gyűjtik össze a tetőn, ami egy földalatti tartályba kerül, ahonnan újra felpumpálják negyven emelet magasba.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Labrisz: Jelentsék az összes megtévesztő mesét a fogyasztóvédelemnek

Labrisz: Jelentsék az összes megtévesztő mesét a fogyasztóvédelemnek

Mongóliába indítana közvetlen járatot egy magyar légitársaság

Mongóliába indítana közvetlen járatot egy magyar légitársaság

Ismét kitört az Etna

Ismét kitört az Etna