szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A színész a Borsnak beszélt arról, hogy gyógyszerekre ivott, öngyilkos akart lenni.

Rendőröknek kellett feltörniük Damu Roland VIII. kerületi lakásának ajtaját, hogy segítsenek a színészen, aki öngyilkosságot kísérelt meg. Damut a Péterfy Sándor Utcai kórházban látták el, majd saját felelősségére távozott onnan hétfőn. A színész megerősítette, hogy valóban mentő ment érte, és mint a Bors írja, „tényleg félrecsúszott valami azon a vasárnap délutánon”.

Damu a lapnak azt mondta, pillanatnyi kihagyás vezetett oda, hogy veszélybe került az élete, eredetileg nem így tervezte a dolgokat.

Boroztam, de csak nem akartak békén hagyni a rossz gondolatok, mi­re néhány nyugatót kaptam be, de bele sem gondoltam, hogy mit te­szek. Mire rájöttem, hogy baj van, hiszen az ájulás szélén voltam, már majdnem ké­ső volt. Annyi erőm maradt, hogy egy barátomat riasszam: segítsen, mert bajban va­gyok. Rettenetesen sajnálom, hogy ez történt, ígérem, a jö­vőben jobban vigyázok majd. Tele va­gyok tervekkel, ebben a hónapban már színpadra állok az önálló irodalmi estemmel, arról nemsokára bővebben is beszámolok majd.

A színész hozzátette, hogy már minden rendben, jelenleg Debrecenben pihen, barátok vigyáznak rá.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másvalakiért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!