szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A brit trónörökös az ízeket sem érzi még rendesen.

Koronavírus-járvány
Van-e visszatérés a "normalitáshoz" az oltásoknak köszönhetően? Egyáltalán: mi az "új" normális? Utazunk? Nyaralunk? Bulizunk? Megyünk színházba és koncertre? Mennyire fenyegetőek a vírus különböző mutációi? Kell-e tartanunk negyedik, ötödik vagy sokadik hullámtól? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Károly herceg a héten ellátogatott egy kórházba, hogy elbeszélgessen a járvány frontvonalában dolgozókkal. A lezárások óta ez volt a brit trónörökös első királyi programja. Károlynak ráadásul nemcsak a karantént kellett elviselnie, hanem magát a betegséget is, márciusban ugyanis pozitív lett a koronavírustesztje.

Három hónappal később a kórházi dolgozóknak most arról számolt be, hogy a Covid-19 tünetei közül a szaglás és az ízlelés elvesztését tapasztalta meg. És bár a betegségből felépült, sem a szaglása, sem az ízlelése nem állt még helyre teljesen.

Ezt a két tünetet májusban adták hozzá a korábban már ismert tünetekhez, mint a köhögés és a láz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!