szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Fékezés nélkül csapódott a gyalogosnak egy kerékpáros Budapesten, a Rákóczi út egyik zebráján.

Egy autó kamerája örökítette meg, ahogy egy kerékpáros elgázolt egy gyalogost szerda délután Budapesten a Rákóczi út és a Klauzál utca kereszteződésénél.

A videó feltöltője szerint a kerékpáros (és még kettő mögötte) már a piroson hajtott át, mielőtt elütötte volna a gyalogost, aki épp a gyalogátkelőt használta. A bringás az ütközés előtt menet közben hátrafordult, így esélye sem volt elkerülni a balesetet, fékezés nélkül csapódott bele a zebrán átkelő férfiba. A baleset után az áldozat és a gázoló is felkelt az úttestről.

A feltöltő azt írta a YouTube-on, hogy a videó kimondott célja, hogy felhívja a figyelmet az ilyen balesetveszélyes helyzetekre, aki látja, egy pillanatra gondoljon bele, hogy mi a legfontosabb.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!