szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szomszédos Shedd Aquarium lakói a világ legnagyobb T-Rexét is láthatták.

Bár a chicagói Field Museum a koronavírus miatt március óta zárva tart, a közönség most mégis megnézhet néhány kiállítási darabot, két Magellán-pingvinnek köszönhetően. Az állatok körbesétáltak az intézményben, a túrát pedig videóra vették a múzeum munkatársai.

Izzy és Darwin a szomszédos Shedd Aquarium lakói, amely már korábban megnyitott. A hírről beszámoló CNN szerint az állatoknak nem kellett messzire menniük: egyszerűen csak átsétáltak az úton.

A chicagói természettudományi múzeum arról is híres, hogy itt található a világ legnagyobb Tyrannosaurus rex csontváza. A videóban meg is jegyzik, hogy a pingvinek, és úgy általában a madarak a modern kor dinoszauruszai, azaz a kihalás fenyegeti őket.  

Májusban Kansas City Nelson-Atkins szépművészeti múzeumába vittek el két pingvint, akik odavoltak Caravaggio munkáiért, igaz Monet festményei nem annyira nyűgözték le őket.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
286 ezerrel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma világszerte

286 ezerrel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma világszerte

Eszenyi Enikő Csengerben felügyel színházi workshopot

Eszenyi Enikő Csengerben felügyel színházi workshopot

Drágább lehet, mint egy iPhone – Kiszivárgott a Microsoft nagy visszatérését ígérő telefon ára

Drágább lehet, mint egy iPhone – Kiszivárgott a Microsoft nagy visszatérését ígérő telefon ára