szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Arról is meg van győződve, hogy a kormányt legalább részben nem emberek, hanem „reptiliánok” és más földönkívüliek irányítják.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Érdekes és meghökkentő portrét közölt a Daily Beast arról az orvosról, aki a Twitter-posztok alapján belopta magát a Trump család szívébe. A Houstonban praktizáló Stella Immanuel finoman szólva is ortodoxnak mondható nézeteit Donald Trump Jr. és maga az elnök is népszerűsítette a közösségi oldalakon, jelentősen megdobva az orvos videóinak a nézettségét.

Immanuel azzal hívta fel magára Trumpék figyelmét, hogy a sokat vitatott hidroxiklorokint dicsérte, és azt állította, hogy nincs feltétlenül szükség a maszkok viselésére a koronavírus terjedésének a megállítására.

Az orvosnak azonban ennél vadabb elképzelései is vannak. A gyerekorvosként és lelkészként is működő Immanuel gyakran beszél például arról, hogy az olyan nőgyógyászati problémákat, mint a ciszták vagy az endometriózis, valójában az okozza, hogy az emberek démonokkal és boszorkányokkal szexelnek az álmukban.

Meggyőződése szerint az orvosi kezelések során földönkívüliek DNS-ét használják, és a kutatók olyan vakcina kifejlesztésén dolgoznak, amely megakadályozná, hogy az emberek vallásosak legyenek. Arról is meg van győződve, hogy a kormányt legalább részben nem emberek, hanem „reptiliánok” és más földönkívüliek irányítják.

A Facebookról azóta már eltávolított videóban Immanuel arról beszélt, hogy több száz koronavírusos beteget kezelt már sikeresen hidroxi-klorokinnal, azzal a szerrel, amelyet Trump is népszerűsített, de amellyel kapcsolatban nagyon sok a tudományos bizonytalanság. Immanuel viszont azt állítja, hogy épp a hidroxi-klorokin hatásossága miatt nincs is szükség maszkok viselésére – ami a tudomány mostani állása szerint természetesen nem igaz. A tudományos élet sok szereplője hangsúlyozta már, hogy a hidroxi-klorokin nem való a koronavírusra, az arcmaszk pedig igenis hatékony, hiszen segít megelőzni a kórokozó terjedését.

Miután a Twitter és a Facebook is letiltotta Immanuel beszédét, ő a maga módján reagált: kijelentette, hogy Jézus Krisztus fogja elpusztítani a Facebook szervereit, ha nem teszik vissza a videóit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szkafanderes tudósok szippantották ki az első ismert amerikai lódarázsfészket - fotók

Szkafanderes tudósok szippantották ki az első ismert amerikai lódarázsfészket - fotók

A tanárgyilkos iszlamistát dicsőitő csecsen fiatalt vettek őrizetbe Franciaországban

A tanárgyilkos iszlamistát dicsőitő csecsen fiatalt vettek őrizetbe Franciaországban

Koronavírusos Mike Pence kabinetfőnöke

Koronavírusos Mike Pence kabinetfőnöke