szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A kormányközeli bulvársajtó arról írt, hogy Friderikusz Sándor költözik, és anyagi gondjai vannak. A műsorvezető úgy érezte, tiszta vizet kell önteni a pohárba.

Friderikusz Sándor közleményt adott ki a vele kapcsolatban megjelent cikkekre reagálva. A műsorvezető szerint az elmúlt hetekben a bulvársajtó azt írta róla, hogy eladja a magyarországi ingatlanjait, mert New Yorkba költözik, és már vett is ott egy lakást. Egy másik cikksorozat arról számolt be, hogy nincs pénze, ezért piacra dobja az ingatlanjait.

A műsorvezető a 24.hu-nak küldött közleményben leszögezte:

Nem költözik New Yorkba, nincs ott lakása, az ingatlanjait, pedig azért adja el, mert már nincs rájuk szüksége. A tisztességes megélhetéshez pedig elegendő pénze van.

Friderikusz azt is hozzátette, nincs kedve találgatni, hogy mi volt a hátsó szándék "a két kormányszócső bulvárlapnál, a Ripostnál és a Borsnál, amely az újabb Friderikusz-napokat hónapokkal ezelőtt elindította, és hétről hétre próbálja srófolni", de ha folytatják a hamis hírek terjesztését vele kapcsolatban, "készüljenek fel rá, hogy nem is egy újabb elvesztett perük lesz, igaz, mindannyiunk adójából ezúttal is telik majd nekik a jelentős összegű kártérítésekre". Azt is elmondta a műsorvezető, hogy a hamis híreket átvevő lapok is perre számíthatnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ismét több száz kormányellenes tüntetőt vettek őrizetbe Fehéroroszországban

Ismét több száz kormányellenes tüntetőt vettek őrizetbe Fehéroroszországban

Itt a második hullám, visszatért az operatív törzs

Itt a második hullám, visszatért az operatív törzs

Több emberéletet is követelt a Görögországra lesújtó medikán

Több emberéletet is követelt a Görögországra lesújtó medikán