szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A királynő maga kérte, hogy hozzák nyilvánosságra a hírt.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A 94 éves uralkodót és 99 éves férjét a családi orvos oltotta be a windsori kastélyban – írja a BBC a Buckingham palota közlésére hivatkozva.

II. Erzsébet maga kérte a hír közzétételét, mert meg akart előzni mindenféle jövőbeli spekulációt.

A szigetországban már több mint másfél millió embert oltottak be, az oltási program elején szerepelnek a nyolcvan évnél idősebbek is. 

A korinavírus-járvány miatt a királyi pár jó ideje Windsorban tölti napjait, II. Erzsébet csak nagyritkán vesz részt különféle rendezvényeken. A  beszámolója szerint a családból a trónörökös, a 72 éves Károly herceg, valamint fia, az öröklési sorban a második helyen álló Vilmos herceg fertőződött meg. Mindketten felgyógyultak, csak enyhe tüneteik voltak.

Negatív teszthez kötik a beutazást Angliába

A magyarokat a negatív lelet sem menti fel a kötelező 10 napos angliai karantén alól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Frei Tamásék tévéhálózata terjeszkedni készül a régióban

Frei Tamásék tévéhálózata terjeszkedni készül a régióban

Érkezőben a megújult Volkswagen Polo

Érkezőben a megújult Volkswagen Polo

Téli csodavilág Stájerországban - itt van a szomszédban, és még a szavunk is eláll tőle

Téli csodavilág Stájerországban - itt van a szomszédban, és még a szavunk is eláll tőle