szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Miután a Momentum kiplakátolta Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea budai luxusvillájának kerítését, a Mészáros-kör legújabb tulajdonánál is új tábla jelent meg. Az ötletgazda a Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezete.

Magyarország, Mészáros Lőrinc sugárút 2010 – 2022

Ezzel a felirattal jelent meg egy átalakított utcanévtábla szombaton az Andrássy úton, a Kogart háznál, miután a Mészáros-csoport ötmilliárd forintért megvásárolta az ingatlant, amely az egyik legjelentősebb hazai magángyűjteménynek, Kovács Gábor kollekciójának is helyet ad.

Az Andrássy úti Kogart ház is Mészáros Lőrincé lett

Magyarországra került Csernus Tibor festőművész hagyatéka: a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány a 2007-ben Párizsban elhunyt művész örökösétől megvásárolta alkotásait, és megkapta ajándékba műtermének berendezési tárgyait, amelyekből őszre emlékszobát hoznak létre a Kogart Ház szomszédságában.

Szintén szombaton más, Mészáros Lőrincről szóló "tájékoztató táblák" is megjelentek a városban: Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje és Hajnal Miklós országgyűlési képviselőjelöltje Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea budai luxusvillájához mentek el, hogy plakátokat helyezzenek el a kerítésen. A plakátokon az szerepel, hogy Mészáros Lőrinc "a járványhelyzet legjobban megsegített vállalkozója", illetve, hogy "az új szerelmi fészekhez az adófizetők hozzájárulása 600 millió forint".

Mészáros és Várkonyi villájának kerítését plakátozták ki Fekete-Győr Andrásék

Mészáros Lőrinc és párja, Várkonyi Andrea budai luxusvillájához ment el Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje és Hajnal Miklós országgyűlési képviselőjelöltje és plakátokat helyeztek el a kerítésen.

Az Andrássy úti tábla a Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági szervezetéhez, a Demokratikus Lendülethez (DEL) kötődik. Csúcs Zsombor, a DK ifjúsági szervezetének elnöke egy élő videóban azt üzente Mészáros Lőrincnek, hogy 2022-ben "az orbáni strómanoknak és oligarcháknak véget fog érni az idejük".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!