Egy korszak véget ér: az ezüstfóliás kis Sport szeletet kivonják a forgalomból
A gyártó környezetvédelmi okokkal indokolta a döntést.
A gyártó környezetvédelmi okokkal indokolta a döntést.
A magyarok többsége szereti a joghurtot, elsősorban a gyümölcsös ízesítésűeket.
Kovács Alfréd váci cukrász az általa megalkotott Mákvirág fantázianevű tortába gyerekkorának meghatározó ízeit csempészte bele, a mák mellett van benne ribizli, fehércsokoládé-krém és fekete szezámmag is.
A lap szerint ez az étel már a 16. században is létezett, és nem véletlen a népszerűsége.
A németek nem akarnak újabb kebabinflációt.
Addig kell ütni, amíg apró darabokra nem esik szét, különben nem hoz szerencsét.
A termék árát blokk nélkül is visszatérítik bármelyik üzletben.
Hogyan élheti sokadik virágzását a gin, mi köze ehhez a szesztilalomnak, mik azok az újhullámos ginek, és miért nem mindegy, hogy milyen tonikkal keverjük? Ennek jártunk utána, és közben még az is kiderült, hogy mi volt II. Erzsébet királynő kedvenc koktélja.
A hely jövőre, az Y kikötőben nyílik meg.
Fél évvel a hasonló olasz törvény után a magyar kormány is jogszabályban tiltaná be a laboratóriumi hús előállítását és forgalmazását. Az indoklás szerint ezzel az emberek egészségét és a vidéki életformát is védenék. A kormány korábban már a boltok külön polcára száműzte a sáskaburgert és a tücsök-proteinszeletet.
Egy törökszentmiklósi sörfőzdében készül a különleges komlóválogatással lefőzött New England IPA.
„A Laurel története itt, a Kertész utcában most véget ér” – jelentették be.
A Michelin-csillagos Palágyi Eszternek nemcsak a magyarországi gasztronómiáról, hanem az egészségügyről is lesújtó véleménye van. A WMN-nek adott interjúban mesélt a távozása okairól és a további terveiről.
A borfogyasztás ma is népszerű és trendi, így ha valaki minőségi bort szeretne inni, akkor szerencsére már nem kell messzebb mennie a legközelebbi élelmiszerboltnál ahhoz, hogy beszerezze. Igaz, az, hogy épp mit és mikor fogyasztunk, folyamatosan változik. Cikkünkből kiderül, melyek a legnépszerűbb fajták itthon, de az is, hogy milyen tételekből áll össze az a 29 millió palack, amelyeket a magyar borok külföldi rajongói vásárolnak.
A Hell Energy aludobozos, környezetbarátnak füllentett vízzel bővíti a termékportfólióját, ennek a víznek a reklámozásához adja arcát a kubai-amerikai származású színésznő.
A Nutella gyártója bejelentette, hogy belép a fagylaltpiacra, és komoly ambíciói vannak.
Ma már sok olyan étterem üzemel a világon, amely akár napi 2-300 vendég után is nulla kilogramm hulladékot termel, de az átlagos számok, pláne Magyarországon, még brutálisak. A Z generáció tagjai viszont szokatlan igényeikkel elérhetik, hogy változás történjen.
Új könyvében kakaóbabos linzert, kamillás mézes krémest, malátával megbolondított puncskockát és luxuskivitelű téli fagyit is ajánl Ötvös Zsuzsanna. A Laurel étterem cukrászséfjével arról is beszélgettünk, milyen ízemlékeket őriz gyerekkorából, a disznóvágásokról, milyen tapasztalat volt öt hétig stázsolni egy dupla Michelin-csillagos berlini desszertétteremben, vagy hogy miért tanult meg rétest húzni a YouTube-ról.
A két skandináv országban eddig kizárólag állami alkoholboltokban lehetett a legalacsonyabb alkoholtartalmú söröknél erősebb italokat vásárolni, most mindkét országban lazítanak valamennyit a törvényeken.