szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A tanulság: nem szabad kötekedni az unatkozó statisztikusokkal.

Jó marketinggel a világon bármit el lehet adni – ennek tökéletes példáját kaptuk meg az Eurostattól. Az EU statisztikai hivatalában azt gondolták: jó ötlet lesz azzal indítani egy közleményt, hogy teljesen érthető, ha valakit megzavar az óraátállítás, és ahelyett, hogy aludna, megpróbálja a bárányokat számolni.

Úgyhogy kirakták a statisztikát az EU juhállományáról.

Ehhez tényleg csak gratulálni lehet, főleg úgy, hogy az egyes országok adatait nem adták össze, számolja csak a bárányokat, aki el akar aludni – annyit mondunk, Magyarországon több mint egymillió birka van, és a Brexittel nagyon sok kerülhet ki az EU-ból.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kamara sem érti, hogy képzeli a kormány a háziorvosok fizetésemelését

A kamara sem érti, hogy képzeli a kormány a háziorvosok fizetésemelését

A "lecsatlakozás joga" megvédené a home office-ban dolgozókat

A "lecsatlakozás joga" megvédené a home office-ban dolgozókat

Koronavírus: 93 elhunyt, 1344 új fertőzött

Koronavírus: 93 elhunyt, 1344 új fertőzött