szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bármilyen reform csak azután következhet, hogy lesz elég buszsofőr Miskolcon.

Jutalom jár a sofőröknek és ingyen bérlet a velük egy háztartásban élő családtagjaiknak decembertől Miskolcon.

A miskolci közlekedési vállalat azután döntött így, hogy a sofőrhiány miatt több járatot megszüntettek, vagy ritkítottak egy héttel ezelőtt. Erről a helyzetről a héten már a hvg.hu is írt.

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület szerint még sokat kell dolgozni, hogy újra helyreálljon a közösségi közlekedés Miskolcon.

Az RTL Klub Híradójának azt nyilatkozták, hogy szerintük először stabilizálni kell a menetrendet, majd az utasok igényei szerint újragondolni az egész hálózatot. Mindennek viszont előfeltétele, hogy legyen elég sofőr.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kovács Gábor Gazdaság

Orbán kirohaszthatja a tömegközlekedést Karácsony alól, ő viszont ledobhatja az atombombát

Karácsony Gergely frissen megválasztott főpolgármester komoly fejlesztéseket tervez a budapesti közösségi közlekedésben, de a kormány segítsége nélkül a jelenlegi színvonalat sem fogja tudni fenntartani. A kormánynak lehetősége van bedönteni a tömegközlekedést, a főpolgármester a közgyűlési többséggel pedig sztrájkba engedheti a szakszervezeteket. A legvalószínűbb, hogy csatározásokkal tarkított, kényszerű együttműködés lesz a következő években.

Milliós nézettséget hozott egy túlságosan is ragaszkodó panda videója

Milliós nézettséget hozott egy túlságosan is ragaszkodó panda videója

645 ezer állami autót cseréltet elektromosra Joe Biden

645 ezer állami autót cseréltet elektromosra Joe Biden

A társadalom a tökéletes boldogság illúzióját kergeti

A társadalom a tökéletes boldogság illúzióját kergeti