szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Sleeper magazin 11 éve alapította a The European Hotel Design Awards díjat, amelyet ma...

A Sleeper magazin 11 éve alapította a The European Hotel Design Awards díjat, amelyet ma már a szállodaipari fejlesztések, a hotel építészet és hotel design legrangosabb európai elismeréseként tartanak számon. A nemzetközi zsűrit elismert szállodaipari tervezők, építészek, designer-ek, szakújságírók és szerkesztők alkotják.
Az idei londoni díjátadó ünnepségen a holland CitizenM hotelláncot három kategóriában - innováció, technológia, grafikai design - is a legjobbnak találták. A hotellánc első épületét idén júniusban nyitották meg Amszterdamban, a Schiphol Airport-on.

A díjátadón magyar projektet is jutalmaztak. A Lánchíd 19 Design Hotelt idehaza már többször díjazták: tavaly megkapta a Magyar Formatervezési Díjat, a Budapest Építészeti Nívódíjat, a közelmúltban pedig a Pro Architectura Díjat is kiérdemelte. 

A projekt nemzetközi szinten is elismert: az angol nyelvű utazási magazin, a Condé Nast Traveller beválasztotta a világ 65 legjobb új szállodája közé, s a Wallpaper, illetve Fortune magazinok által összeállított Best 50 Business Hotels 2008 listára is felkerült.

A The European Hotel Design Awards 2008 keretében az építészeti megoldásokért és formatervezésért jutalmazták a tervezőket. Az építészeti terveket a Radius B+S Kft. és a KB Design Építésziroda - Sugár Péter, ifj. Benczúr László, Batári Attila és Kara László építészek - készítették, az üveghomlokzat megalkotói pedig a Szövetség 39 munkacsoport és a Nextlab voltak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Dubaj: ilyen egy luxus buszmegálló

Dubaj, ez az apró arab államocska a luxusturizmusba fekteti kőolajból származó bevételei jelentős részét, így készülve...