szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Nagano környéki víkendház az egy légterű mini loftokra hajaz.

A Nagano környéki víkendház az egy légterű mini loftokra hajaz. A tervezők csupán a fürdőszobát és a hálót szeparálták el; a nappali, az étkező és a konyha szétválasztása jelképes. A tervezők - kerülendő a dobozházat -, ferde, nagy hajlásszögű tetősíkot csaptak az épületre, a belmagasság a konyharészből a nappali irányába meredeken ível felfelé.

 A lezárt lakrészek természetes megvilágítását a tetősíkba elhelyezett ablakkal oldották meg. A nappali két párhuzamos oldala csupa üveg, így a tulajdonosok kedvükre gyönyörködhetnek az erdő szépségében. A teraszos nyaraló extrája, hogy a föld felett lebeg, a házat betonvázra emelték. VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!