szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Váton február elején a helyi népszavazáson a reptéri beruházás...

Váton február elején a helyi népszavazáson a reptéri beruházás már zöld utat kapott. Csütörtökön kora este a másik érintett településen, Porpácon, a művelődési házban több mint száz szavazóból mintegy harminc érdeklődő  jelent meg egy lakossági fórumon, amit a projektgazda SIA-Port Kft tartott.

A reptéri beruházást előkészítő társaság illusztris vendégekkel rukkolt elő. A beszélgetést dr. Ács Zoltán irányította, a kérdésekre  Farkas Bertalan űrhajós válaszolt, illetve az a Lovas Péter, aki a száz leggazdagabb magyar egyike, és a porpáci reptér beruházás gazdájaként mutatkozott be a hallgatóságnak.  

Egy helyi fiatalember, akit saját állítása szerint megfenyegettek, hogy ha jót akar, okosan szóljon hozzá a fórumon, felindulva kérte számon a cégtől, hogy miért nem Szombathelyen építik meg a repülőteret.
A válasz: itt jobbak az adottságok. 

A vita további része beígért fűtési támogatásról, betelepítendő kínai családokról a Vas Népe napilap online változatán olvasható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fosztogattak, autókból lőttek rendőrökre Chicagóban

Fosztogattak, autókból lőttek rendőrökre Chicagóban

Meghalt a Vértesszőlősnél balesetet szenvedett siklóernyős

Meghalt a Vértesszőlősnél balesetet szenvedett siklóernyős

G7: Akár fél évig is ingyen kaphatnánk a gázt a következő választás előtt

G7: Akár fél évig is ingyen kaphatnánk a gázt a következő választás előtt