szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az úszó városok már jó ideje foglalkoztatják a tudósokat, ezeket...

Az úszó városok már jó ideje foglalkoztatják a tudósokat, ezeket hosszú távú tengeren lakásra tervezte a 41 nevező. A győztes terv teljesen új alapokra helyezte az úszó városok koncepcióját: a városban nem csak lakóépületek, hanem szórakozási lehetőségeket biztosító terek is helyet kaptak, például egy hatalmas úszómedence és egy szabadtéri színház is. A 3D-ben tervezett városnak árnyékos kikötőt, helikopter-leszállót is álmodot Győrfi András.

A földi tájakhoz hasonló tónusok és a tetőkertek nem csak fantáziáról, hanem környezettudatos tervezésről is árulkodnak. Az úszó város minden szeglete gyönyörű sétautakon közelíthető meg, az épületek pedig finoman kidolgozottak, egyediek. Itt tudhat meg többet a versenyről. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!