szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az új lakásoknál akár 10-15 százalékos árengedménnyel lehet számolni a kiállítás ideje alatt, a használt lakásokat...

 Az új lakásoknál akár 10-15 százalékos árengedménnyel lehet számolni a kiállítás ideje alatt, a használt lakásokat viszont csak leelőlegezni, foglalózni érdemes, mivel januártól mintegy felére csökken az illeték - tette hozzá az elnök. A kiállításon jelen lesznek a bankok is, új elemként pedig Zöld Sziget néven az energiatakarékos építési módokat és eszközöket mutatják be a kiállítók. Kárpáti József, az Építési Vállalkozók Országos Szövetsége keretében működő készház építő tagozat elnöke arról beszélt, hogy a lakáspiaci visszaesés után a kilábalás középpontjában az energiatakarékosság áll majd. Csak kevés energiával működtethető lakásokat lehet eladni, így átalakul a kínálat is. Csikós Balázs, az Elephant Holding igazgatója elmondta, hogy a lakástámogatások megszűntével a hitelt egyre inkább a lízing váltja fel, mivel így alacsonyabb önerővel lehet lakáshoz jutni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!