szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A környezetbarát anyagokból épült izgalmas, modern bevásárló- és szórakoztató központot elsősorban a felhasznált...

A környezetbarát anyagokból épült izgalmas, modern bevásárló- és szórakoztató központot elsősorban a felhasznált technológiák teszik környezetbaráttá. Ám az sem mellékes szempont, hogy az építmény tömegközlekedési eszközökkel, gyalog vagy kerékpárral is könnyen megközelíthető.

Az épület külső borítása EFTE műanyagból készült, amely nem átlátszó, de átengedi a nappali fényt, így nappal szinte egyáltalán nincs szükség az épületen belül világításra. Az épület szellőztetését a természetes ventilláció kihasználásával oldják meg – a tető egy részére pedig zöldtető kerül. A mosdókat a tetőről összegyűjtött esővízzel fogják ellátni.

A Ron Arad által tervezett épületben éttermek, kávézók, irodák, mozik, egy jégpálya és egy bowling pálya kap helyet.

Forrás: inhabitat.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!