szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A Csendes-óceán partján egy kanyon fölé épült ez a lenyűgöző, 400 négyzetméteres luxusvilla, amelyből csodálatos...

A Csendes-óceán partján egy kanyon fölé épült ez a lenyűgöző, 400 négyzetméteres luxusvilla, amelyből csodálatos kilátás nyílik az óceánra és a környező dzsungelre. A Peninsula Papayago a 400 négyzetméteres épület mellett 250 négyzetméteren szabadtéri kikapcsolódási lehetőséget is nyújt: eredeti ötlet, hogy egy a nappaliba is benyúló feszített víztükrű medence köti össze a belső teret a kerttel.

Az öt hálószobás, négy fürdőszobás fa szerkezetű házban akár nyolcan is kényelmesen lakhatnak, természetesen a személyzeten kívül, akiknek külön lakrészt építettek a gondos tervezők. A hatalmas ablakoknak, a teraszoknak és az erkélyeknek köszönhetően akár a hálószobákban vagy a nappaliban pihenve is mintha a természetben lennénk. Ezt az érzést a visszafogottan elegáns, mégis otthonos és modern bútorok is erősítik.






[[ Oldaltörés (Még több fotó ) ]]





Forrás: trendir.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Dubaj: ilyen egy luxus buszmegálló

Dubaj, ez az apró arab államocska a luxusturizmusba fekteti kőolajból származó bevételei jelentős részét, így készülve...