szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Zuglóban újabb kaszinó nyílik a Mundo Városközpontban.

Zuglóban újabb kaszinó nyílik a Mundo Városközpontban. A Panorama Casino 750 négyzetméterre írta alá a bérleti szerződést a Csömöri, Vezér, Bosnyák és Mosztár utca által határolt területen épülő új, 51 ezer négyzetméteres irodaházban adta hírül kedden a eurobuild.pl.

A multifunkcionális bevásárlóközpont befektetője az ECHO INVESTMENT S.A., Lengyelország egyik legnagyobb alaptőkéjű ingatlanbefektető és -fejlesztő vállalata. Az Echo Investment által kivitelezett beruházások az ingatlanpiac négy alapvető szegmenséhez sorolhatók: lakóparkok, kereskedelmi és szórakoztatóközpontok, irodaházak és szállodák. Az 1996 óta a Varsói Értéktőzsdén jegyzett vállalat portfólióját 28 lengyel városban több mint 80, összesen 640.000 négyzetméter alapterületű befejezett projekt, valamint 45 előkészítés és építés alatt álló projekt alkotja. Az Echo Investment 2006 óta fokozatosan terjeszkedik külföldön is; több közép- és kelet-európai országban jelenleg folynak a beruházások előkészületei.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt egy ember egy belgrádi robbanásban

Meghalt egy ember egy belgrádi robbanásban

A NATO-tagság ügye állhat a kárpátaljai magyarok vegzálása mögött

A NATO-tagság ügye állhat a kárpátaljai magyarok vegzálása mögött

A járvány ellenére bővült a német autóipar, a magyar beszállítók is örülhetnek

A járvány ellenére bővült a német autóipar, a magyar beszállítók is örülhetnek