szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A legaktívabbak a fővárosiak voltak: itt 43,69 százalékos volt a részvétel. Ha kerületi bontásban nézzük, a XI.

A legaktívabbak a fővárosiak voltak: itt 43,69 százalékos volt a részvétel. Ha kerületi bontásban nézzük, a XI. kerület választói a legaktívabbak 52,63 százalékos részvételi aránnyal, de nem sokkal maradnak el tőlük a XIII. kerületiek sem: itt 49,17 százalékos a részvétel.

A második fordulóban összesen tíz választókerület egy-egy szavazókörében (a fővárosban a III., a IV., a VI., a VII., a X., a XIII., a XIV., a XVIII., és a XIX. kerületben, valamint a miskolci 2. számú választókerületben) készülhetnek hosszas várakozásra a választók.

Fennakadás nélkül, rendben zajlik a szavazás a főváros XIII. és XIV. kerületében azokban a szavazókörökben, ahol a választópolgárok lakóhelyüktől távol, igazolással szavazhatnak az országgyűlési választások második fordulóján - számol be az MTI.

A XIII. kerületben, a Váci úton lévő Kassák Lajos Gimnázium épületében kialakított 48-as szavazókörben négy részre osztották a választói névjegyzéket, így gördülékenyebben lehet szavazni, a választópolgárok reggel csak néhány percet álltak sorba.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radadr360: Orbán egy szón rugózott, Szijjártó az ukránokat bosszantotta

Radadr360: Orbán egy szón rugózott, Szijjártó az ukránokat bosszantotta

Hann Endre: Nem lepne meg, ha az ellenzék tartana a győzelemtől

Hann Endre: Nem lepne meg, ha az ellenzék tartana a győzelemtől

Magyar filmesek dolgoznak egy marokkói filmen, az állam is támogatja

Magyar filmesek dolgoznak egy marokkói filmen, az állam is támogatja