szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Úgy lájuk, sehol nem alakult ki sorban állás azokban a szavazókörökben, ahol több száz igazolással szavazót várnak -...

Úgy lájuk, sehol nem alakult ki sorban állás azokban a szavazókörökben, ahol több száz igazolással szavazót várnak - jelentette ki. Hozzátette: a szavazás gördülékenyen folyik mind a 3.150 szavazókörben, ahol a második fordulóban szavaznak.

Virág Rudolf kiemelte, hogy voltak olyan igazolással szavazásra kijelölt szavazókörök, ahol már a 15 órás adatok szerint is meghaladta a részvétel az 50 százalékot. Például a budapesti XIII. kerületben igazolással szavazásra kijelölt szavazókörben a 15 órai adatok szerint a részvétel 62,35 százalék volt, a III. kerületben pedig 55,17 százalék.

Az irodavezető tájékoztatása szerint szervezési problémát okozott, hogy két-három szavazókörben a szavazatszámláló bizottság néhány delegált tagja nem jelent meg, de a jegyzők mindenhol megoldották a problémát, és póttagokat hívtak be. A szavazatszámláló bizottságok határozat-képessége folyamatosan biztosított, nincs akadálya a mozgóurnás szavazásnak sem - szögezte le.

Szólt arról is, hogy érdemi rendbontás nem történt, "egy-két plakátügytől" eltekintve a szavazás lebonyolítását akadályozó körülményről nem érkezett jelentés.

Várhatóan mind az 57 választókerületben érvényes lesz a szavazás, mert a választói részvétel mindenütt meghaladta a 25 százalékot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai

Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai

Még az F1-es csapattárs Giovinazzit is megviselte, amikor Raikkönnen elvitte egy körre - videó

Még az F1-es csapattárs Giovinazzit is megviselte, amikor Raikkönnen elvitte egy körre - videó

Magyarországon terjeszkedik a kínai Chevron Auto, a kormány milliárdokkal támogatja őket

Magyarországon terjeszkedik a kínai Chevron Auto, a kormány milliárdokkal támogatja őket