szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A rendőrség közleménye szerint azért született elutasító határozat, mert a feljelentés-kiegészítés során beszerzett...

 A rendőrség közleménye szerint azért született elutasító határozat, mert a feljelentés-kiegészítés során beszerzett adatok és információk nem támasztották alá a feljelentésben foglaltakat.

A Jobbik szerint Pokorni Zoltán a XII. kerület polgármesterének előterjesztésére egy nagy értékű ingatlant adott el az önkormányzat értékbecslés nélkül. A párt szerint az ügyletnek köszönhetően, a rendkívül rövid pályáztatás után ingatlanhoz jutó, MSZP-s érdekeltségű Wallis messze áron alul szerezte meg a telket.

A XII. kerület szerint a Jobbik arcpirító hazugságokat közölt: az ingatlanhoz készült értékbecslés, és a több pályázó közül végül a WPR Nonus Kft. a meghirdetett 450 milliós kikiáltási árnál 100 millió forinttal magasabb árat kínált.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Hegyvidéki Önkormányzat közleményben utasította vissza a Jobbik vádjait. Ebben leszögezik: Novák Előd és társai alaptalan rágalmaival szemben az igazság az, hogy a Hegyvidéki Önkormányzat minden ingatlanértékesítés előtt hivatalos, független értékbecslést készíttet és így történt ez 2008-ban is az említett ingatlan esetében. Ráadásul a kerületben minden önkormányzati ingatlanértékesítés kizárólag közjegyző előtt lebonyolított nyilvános versenytárgyalás útján történik. A Szendi árok 2-4 alatt található ingatlan nyílt, az országos sajtóban is meghirdetett pályázatára közel 30 érdeklődő jelentkezett. Közülük heten vásárolták meg a pályázati dokumentációt, hárman pályáztak és végül a pályázat győztese a kikiáltási árnál100 millió forinttal magasabb összegért tudott hozzájutni az ingatlanhoz.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem akarunk vezetés előtt alkoholt fogyasztani

Nem akarunk vezetés előtt alkoholt fogyasztani

Aki már a szocializmusban is felvetette, hogy a kultúra áru - 95 éves lenne Liska Tibor

Aki már a szocializmusban is felvetette, hogy a kultúra áru - 95 éves lenne Liska Tibor

Csak egy négynapos hétvégénk lesz jövőre

Csak egy négynapos hétvégénk lesz jövőre