szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az üzletember szerint még tavaly ősszel sem lehetett előre látni, hogy a válság következményei ennyire súlyosak...

Az üzletember szerint még tavaly ősszel sem lehetett előre látni, hogy a válság következményei ennyire súlyosak lesznek, a frank ennyire elszáll - azaz a külső körülmények drasztikus romlása áll a döntés hátterében - olvasható az Index interjújában.

Az SCD a jövőben Budapestre koncentrál, ingatlankezelő cégét pedig a nyáron elfogadott új törvény lehetőségét kihasználva tőzsdére viszi. A turisztikai ágazatot - benne a Hungest Hotelsre vonatkozó vételi opcióval - egy magyar üzletemberekből álló konzorcium veszi meg, akikről egyelőre nem tudni többet, de a holdingot a mostani szándékok szerint egyben tartják, sőt, a kempingek üzemeltetésére felkérték Jászait. A magyar befektetőkből álló konzorciumnak, a Turisztika Hungária Kft.-t Nagy Gábor képviseli. A kempingüzemeltetési üzletág jelentős, évi 6-700 ezer vendégéjszakát generál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!