szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Most egy olyan luxusvillát mutatunk be, ahol a beton dominál, ám a nyers, szürke felületeket olyan mesterien sikerült...

Most egy olyan luxusvillát mutatunk be, ahol a beton dominál, ám a nyers, szürke felületeket olyan mesterien sikerült ötvözni a minőségi fa elemekkel és színes textíliákkal, hogy a végeredmény lakható, kellemes környezet lett.  

Az épület egyik érdekes megoldása, a kráterszerű peremmel körbe vett belső udvar, ami jól védett a szél és a kíváncsi tekintetek ellen, így a belső helyiségek hatalmas üvegfelületekkel nyílnak erre.

Az udvar igazi közösségi tér, nyáresti borozgatásokra, grill partikra ideális, de jó ötlet a hatalmas, meleg vizes kád is. A belső tér hatalmas betonfelületei biztosan megosztják majd az olvasókat, nekem így fotókon nagyon tetszik, különösen a beton-fa párosítás hangulata miatt. Más kérdés, hogy lakva milyen lehet, hiszen különösen a szűk, nyers betonfelületű folyosók inkább tűnnek atombunkernek, mint otthonos lakásnak.

A konyha-étkező hatalmas üvegajtókkal nyílik az udvar felé, ami napossá teszi, másrészt az udvar és a konyha így szinte egy térré alakítható, mintha az ember kint és bent is élne egyszerre. A hatalmas étkezőasztal és konyhapult azt sugallja, hogy a házat vagy egy népes család lakja, vagy állandóak itt a partik, a fogadások.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!