szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A The Daily Mail úgy tudja, hogy a 90 millió fontért vásárolt luxus ingatlanban 15 hálószoba van és hatalmas hátsó...

A The Daily Mail úgy tudja, hogy a 90 millió fontért vásárolt luxus ingatlanban 15 hálószoba van és hatalmas hátsó kert tartozik hozzá. Ezen kívül egy egészségügyi központ, egy magánmúzeum és egy hat Ferrari elhelyezésére alkalmas garázs is az övé lett. Miv el az orosz és az izraeéli nagykövetség is abban az utcában van, folyamatos a védelem.

The Daily Mail

Abramovics a közelmúltban döntött úgy, hogy átmenetileg leállítja a divatos Belgravia negyedben lévő lakásának 150 millió fontra becsült felújítását. A 10,3 milliárd fontos vagyonnal rendelkező orosz milliárdos közvetlen szomszédja lesz Lakshmi Mittal indiai acélmágnásnak, s nem messze lakik majd az ukrán Len Blavatnik olajmilliárdostól, illetve a Foxtons ingatlanügynökséget alapító Jon Hunttól.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Abramovicsék bebukták Londont

London elit negyedeiben manapság egyre több távol-keleti és arab vásárló jelenik meg – kihasználva, hogy a font hosszú...

Tíz dallal búcsúzunk Balázs Fecótól

Tíz dallal búcsúzunk Balázs Fecótól

Ónody Gomperz Tamás: A választás tragikus szabadsága a járványban

Ónody Gomperz Tamás: A választás tragikus szabadsága a járványban

Háborút vitt a fociba, örökre eltiltotta az UEFA egy azeri klub sajtófőnökét

Háborút vitt a fociba, örökre eltiltotta az UEFA egy azeri klub sajtófőnökét