szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A városban a faiparnak és a hozzá kötődő vállalkozásoknak kiemelt jelentősége van.

A városban a faiparnak és a hozzá kötődő vállalkozásoknak kiemelt jelentősége van. Zala megyében található az ország erdőterületeinek 16-17 százaléka, a meghatározó gazdasági szereplők, vállalkozások a fához, a faiparhoz kötődnek.

Néhány hónapja még így nézett ki az építkezés

Az 1 213 négyzetméter alapterületű, kétszintes épületben öt műhelyt és öt irodát alakítottak ki, az inkubátorház egy közel 500 négyzetméteres raktárral és szociális blokkokkal is kiegészül, emeletén pedig 30 fős oktatóterem található.

Az épületben nyolc kisebb, faiparral foglalkozó vállalkozásnak tudnak helyet biztosítani és komplex szolgáltatást nyújtani. Jelenleg ugyan még nincs bérlője az inkubátorháznak, de nagyon sok vállalkozás érdeklődött. Együttműködési megállapodást írtak alá a faipari képzéssel foglalkozó Deák Ferenc Szakközépiskolával és a Pannon Fa- és Bútoripari Klaszterrel, valamint a Nyugat-magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Karával, hogy a szakember- és a továbbképzésben is segítséget nyújthassanak. 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Óriási mesepark épül Szalafőn

Egy közel 10 ezer négyzetméteres területen, hét épületből áll majd a park, amely a rövidesen megkezdődő építkezés...