szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Új bérleti szerződést írtak alá, melynek köszönhetően 2011 júliusától a parkban folytatja tovább tevékenységét az ACO...

Új bérleti szerződést írtak alá, melynek köszönhetően 2011 júliusától a parkban folytatja tovább tevékenységét az ACO Magyarország. A vízelvezetési építőelemek hazai piacán működő cég 1500 négyzetméter raktár- és irodaterületre írt alá hosszú távú bérleti szerződést” – tudtuk meg a bérbeadó Unicredit Leasing-et képviselő Colliers International ipari ingatlan tanácsadójától, Dobos Csabától.

Colliers International

Elhelyezkedésének és ’A’ kategóriás ingatlanjainak köszönhetően Dunaharaszti északi ipari parkja egyre vonzóbb a logisztikával, gyártással és kereskedelemmel foglalkozó, új telephelyet kereső cégek számára. Az M5-ös autópálya jelenleg épülő – Gyált Dunaharasztival közvetlenül összekötő – szakaszának átadását követően várható, hogy további fejlődésnek indul majd a park.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Ömlik majd a pénz Tatabányára

"A város közigazgatási határain belül már csak mintegy 20 hektárnyi fejlesztési terület található az ipari parkban...