szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az előterjesztésből az olvasható ki, hogy a tervezett bővítési területet "északról a meglévő vasútvonal, keletről a...

Az előterjesztésből az olvasható ki, hogy a tervezett bővítési területet "északról a meglévő vasútvonal, keletről a Szentiváni Tsz. telephelye, délről a Tibormajori út, nyugatról a Győri Ipari Park területe határolja". Amennyiben a közgyűlés támogatja a rendezési terv módosítását, akkor 180 hektárral növekedhet a jövőben a Győri Ipari Park területe - írta a kisalfold.hu.

kisalfold.hu

A lap szerint a 180 hektáros területet két nagyobb egységre kívánják osztani a későbbiekben. A keleti oldalon az ipari park szerves folytatásként kisebb telkeket szeretnének kialakítani, míg a nyugati oldalon kifejezetten nagyobb telkeket akarnak kínálni az érdeklődő vállalkozásoknak – elsősorban nagy területigényű logisztikai telepek számára.

A győri önkormányzati képviselők elé kerülő módosítás egyik meghatározó eleme, hogy az előterjesztésben rögzítik a keleti elkerülő út nyomvonalát is az M1-es autópályáig, illetve a 14-es főútig. Az infrastrukturális fejlesztéseknek azonban nyilvánvalóan az anyagi hátterét is meg kell majd teremteni, s ehhez szinte bizonyosan pályázati pénzekre lesz szükség - fűzte hozzá a portál.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Új bérlő a Dunaraszti Ipari Parkban

Új bérleti szerződést írtak alá, melynek köszönhetően 2011 júliusától a parkban folytatja tovább tevékenységét az ACO...

ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Új ipari parkok jöhetnek

Augusztus elején zárult az első körben november 30-ig beadható "ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak...