szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A London szívében lévő Blackfriars vasútállomás tetejére tervezett hatezer négyzetméternyi napelem-rengeteg várhatóan...

A London szívében lévő Blackfriars vasútállomás tetejére tervezett hatezer négyzetméternyi napelem-rengeteg várhatóan a kész pályaudvar energiaszükségletének a felét fogja fedezni. A 7,3 millió fontba (2,5 milliárd forint) kerülő beruházás az észak-déli irányban haladó - Bedford városától Londonon át Brightonig vezető - Thameslink vasútvonal fejlesztési programjának részét képezi - közölte a BBC honlapja.

BBC

A brit főváros egyik Viktória korabeli hídján elterülő komplexum London első olyan vasútállomása, amely átível a Temze fölött. A 2009 márciusában lezárt pályaudvar a tervek szerint decemberre fog elkészülni - olvasható a BBC brit közszolgálati tartalomszolgáltató internetes oldalán.

BBC

Az épület természetes világításáról a fénycsatornaként működő napcsövek fognak gondoskodni. A felújítási munkálatokat követően a szerelvények hosszabbak lesznek és gyakrabban teszik meg Bedford-Brighton közötti utat.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Népszava: Gond van a 4-es metró biztonsági rendszerével

Népszava: Gond van a 4-es metró biztonsági rendszerével

Nem csitul a járvány, szigorítás következik Szerbiában

Nem csitul a járvány, szigorítás következik Szerbiában

Az új Fiat-modellek kétharmada elektromos lesz 2021 végére

Az új Fiat-modellek kétharmada elektromos lesz 2021 végére