szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Fürjes Balázs szerint az IMF-tárgyalások után dőlhet el, hogy egyáltalán megvalósítható lesz-e a beruházás.

Fürjes Balázs szerint az IMF-tárgyalások után dőlhet el, hogy egyáltalán megvalósítható lesz-e a beruházás. Fürjes szerint csekély 12 milliárd forint elég lesz az építéshez.

©

A budapesti nagyberuházásokért felelős kormánybiztos a Digi Sport csütörtöki Reggeli Start című műsorában azt mondta: az ország és a világ jelenlegi helyzetét figyelembe véve most az a nagy kérdés, hogy egyáltalán bele tudnak-e vágni az Üllői úti építkezésbe.

Kérdésünk: vajon nem volt eleve megalomániásan elhibázott egy új futballstadion felépítése, amely 12 milliárd adóforintba kerül? Ezt a pénzt kórházakra, óvodákra, vagy bármi másra is lehet fordítani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!