szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Az interneten csak Mizo Man-nak nevezett burmai férfi India északkeleti részén, Mizoram városában lakik.

Az interneten csak Mizo Man-nak nevezett burmai férfi India északkeleti részén, Mizoram városában lakik. A férfinak 39 felesége, 94 gyereke és 33 unokája van. Mindannyian egy négyszintes, nagy épületben élnek.  

A 67 éves Zion Nghaka Chana családja – beleszámítva a férfi 14 menyét is – összesen 181 fős. A család négy emeleten és 100 szobában él, a feleségek rotációs rendszert alakítottak ki férjük igényeinek kielégítésére.

A férfi a Csanna keresztény vallási irányzat követője, amely engedélyezi a többnejűséget. A Csanna név Zionnghaka Chana apjának nevéből származik, aki vallásalapítóként ötven feleséget tartott. A vallás követői úgy vélik: minél több a gyermek a háznál, annál nagyobb az áldás. A képeket elnézve ebben lehet valami.

 (via Ice Pice Blog)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sokan nem viseltek maszkot a szombati FTC-UTE meccsen

Sokan nem viseltek maszkot a szombati FTC-UTE meccsen

Tíz nap után újra megjelent a koronavírus Kínában

Tíz nap után újra megjelent a koronavírus Kínában

De ki fogja beoltani a Mikulást?

De ki fogja beoltani a Mikulást?