szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A korábbi értékesítési próbálkozások is rendre sikertelennek bizonyultak, mivel az épület műemléki védettsége erősen...

A korábbi értékesítési próbálkozások is rendre sikertelennek bizonyultak, mivel az épület műemléki védettsége erősen behatárolja a leendő tulajdonos szabad rendelkezését az ingatlan fölött.

A jelentős méretű, jó fekvésű telek értéke mellett eddig mindenkit elriasztott a megvásárlásától, hogy az épületet az előírások szerint sem lebontani, sem jelentősen megváltoztatni nem lehet. Amint azt Hackl Mónikától, a MÁV Zrt. Kommunikációs Osztálya munkatársától megtudtuk, az árverés érdeklődés hiányában ismét sikertelenül zárult - írta a szoljon.hu.

Kell a városnak az ingatlan

A MÁV szerint Szolnok önkormányzata érdeklődést mutatatott az Indóház ingatlanának megszerzésére, így a vasút álláspontja szerint a sikertelen árverést követően ezek a tárgyalások új lendületet kaphatnak.

A szolnoki polgármesteri hivatal részéről Pókász Endre sajtóreferense megerősítette, az önkormányzat továbbra is nyitott a tárgyalásokra. Korábbi álláspontjuknak megfelelően szeretnék birtokba venni az Indóházat, mint Szolnok történetének fontos emlékét - közölte a portál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!