szerző:
Blikk
Tetszett a cikk?

Fütyült az ellene kiadott nemzetközi körözésre Magyar Róbert, a fekete sereg egykori vezére. A Blikk szerint kétéves bujkálása alatt tucatnyiszor látogatott haza Magyarországra a maffiózó, akit távollétében tényleges életfogytiglanira ítéltek.

Spanyol állampolgárként hamis papírokkal lépte át a határt, külseje is megváltozott, arca vékonyabb, beesettebb lett, és vastag borostát viselt Magyar Róbert. A Blikk szerint családját is meglátogatta, akik a rendőrpalota szomszédságában, a Teve utcában laknak. Ugyancsak tiszteletét tette Edelényben és Miskolcon, de ezek az információk mindig utólag jutottak el a rendőrökhöz.

Nagyjából hat-nyolc ember lehallgatása volt engedélyezve Magyar felkutatása miatt, de ez nem vezetett eredményre. Bemérni akkor sikerült, amikor a spanyol hatóságok információt szolgáltattak az egyik ott tartózkodó rokonáról – mondta a lapnak egy rendőrségi informátor, aki szerint annak ellenére, hogy Magyar Spanyolországban is követett el bűncselekményeket, egy-másfél héten belül hazahozhatják a maffiózót.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb rejtélyes elefánttetemeket találtak Botswanában

Újabb rejtélyes elefánttetemeket találtak Botswanában

Supermant csinált Orbán Viktorból drMáriás

Supermant csinált Orbán Viktorból drMáriás

Csalásra is képes volt, csak hogy vakcinához jusson egy kanadai mogul

Csalásra is képes volt, csak hogy vakcinához jusson egy kanadai mogul