szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Nem készül senkivel közös lista állítására a Szabad Demokraták Szövetsége, a 2006-os parlamenti választásokra - jelentette ki Kuncze Gábor a párt Országos Tanácsának ülését követően.

"Amíg én vagyok a párt elnöke, addig közös listán az SZDSZ nem indul senkivel, egész egyszerűen azért, mert a liberális szavazókat képviseli és a liberális szavazó számára biztosít önálló képviseletet a magyar politikai életben" - hangoztatta a politikus. Bejelentette: az SZDSZ március 19-én Szegeden tartja küldöttgyűlését, ahol a politikai vitán túl szűk körű alapszabály módosításra is sor kerül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Csökkentené a felső szja-kulcsot az SZDSZ

A jelenlegi évi 1,5 millióról 3 millió forintra emelné az alacsonyabb és a magasabb kulccsal adózó jövedelemsáv közötti határt az SZDSZ – közölte Kuncze Gábor, a szabaddemokraták pártelnöke. Javaslatuk változatlanul, 18 százalékon hagyná az alacsonyabb kulcsot, a magasabbat viszont 38-ról 34 százalékra csökkentené.

Furcsa jelzéseket küldött a mobilokra a budapesti City Taxi alkalmazása

Furcsa jelzéseket küldött a mobilokra a budapesti City Taxi alkalmazása

Megint a volt Origo-tulajdonos cége nyerte az MNB kommunikációs tenderét

Megint a volt Origo-tulajdonos cége nyerte az MNB kommunikációs tenderét

360 forint felett az euró

360 forint felett az euró