szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy törte át a telephely kapuját, mint ahogy az akciófilmekben szokták.

Nagyot gondolt péntek este 11 óra körül egy kunhegyesi fiatal: a 15 éves fiú, miután egy kis bátorságot öntött magába alkohol formájában, bemászott egy telephely udvarára, majd ellopott onnan egy kisteherautót. A lopás valahogy úgy nézett ki, ahogy egyes akciófilmekben látni: a fiú beült az autóba, beindította, gázt adott, majd egyszerűen nekihajtott a telephely kapujának. A hullámpalából készült kapu kitört, a fiatal pedig eltűnt az éjszakában.

A tulajdonos hamar bejelentette a lopást, így a rendőrök keresni kezdték a kisteherautót. Nem sokkal később meg is találták: a fiú akkor még mindig a kunhegyesi utcákon autózott, de mikor a rendőrök megkülönböztető jelzést használva a nyomába eredtek, nem állt meg, hanem tovább gyorsított. A hatóságok végül csak később tudták megállítani - írja a police.hu.

A fiút a Karcagi Rendőrkapitányságra vitték, és ott kihallgatták. Azt mondta a rendőröknek, hogy nem akart lopni, csak kocsikázni szeretett volna. A fiatalt őrizetbe vették.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Autó

Ellopott egy kisteherautót, feltankolta, majd kirabolt vele egy autómosót

A cég biztonsági őre elvitt egy Ford Transitot, belehajtott egy autómosó pénzváltó automatájába, elvitte a benne lévő pénzkazettát, és ha már, a járművet is megtartotta, sőt, fel is tankolta egy benzinkútnál, majd fizetés nélkül elhajtott. A rendőrök még aznap elkapták.

Úgy tűnik, a kínai Sinovac vakcinája nem véd a koronavírus brazil mutációjától

Úgy tűnik, a kínai Sinovac vakcinája nem véd a koronavírus brazil mutációjától

A Fidesz kilép a Néppárt frakciójából, de a KDNP marad

A Fidesz kilép a Néppárt frakciójából, de a KDNP marad

A Mercedes megmutatta bőven 800 lóerő feletti plugin hibridjét

A Mercedes megmutatta bőven 800 lóerő feletti plugin hibridjét