szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ez az az ügy, amelyben ismert sportolókat hoztak hírbe, gyanúsított egyelőre nincs.

Meghallgatták a szexuális erőszak miatt feljelentést tevő kislányt – tudta meg a 24.hu. A nyomozást folytató Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nem adott információt erről, csak annyit közölt, a nyomozás folyik.

Ez az az ügy, amely kapcsán a nyilvánosságban két ismert sportolót vádoltak meg. Őket még nem hallgatták meg tanúként, az ügyben továbbra sincs gyanúsított – mondta Hegedűs László, Kósz Zoltán ügyvédje.

A TV2 tette először beazonosíthatóvá a két sportolót, az ügyvédeik bejelentették, személyiségi jogi pert indítanak a beazonosíthatóság miatt, 50 millió forint körüli pert terveztek. Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt visszautasította a vádakat. A kislány ügyvédje kezdetben még nyilatkozott – arról beszélt, a kislány vallomása megrázó, felnőttfilmeket idéz –, ám hónapok óta elérhetetlen. Az ügyvédi iroda munkatársa szerint azért, mert "taktikát váltott".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!