szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néhány napja arra kértük olvasóinkat, döntsenek arról, tavaly melyik volt a HVG címlapos csapatának legnagyobb dobása. A szavazást január 1-jén lezártuk, a döntés megszületett.

A voksok összesítése alapján – 2194 szavazattal – a hetilap augusztus 16-án megjelent számának borítója találtatott a legjobbnak. A címlapsztori Mészáros Lőrinc balatoni érdekeltségeiről szólt.

©

Az 1989 vokssal a második helyre befutott, május 16-án megjelent lap címoldalán ugyancsak Mészáros Lőrinc, valamint üzleti érdekeltségei a főszereplők.

©

1204 szavazattal a harmadik az október 18-án publikált HVG címlapja lett, amelynek Fókuszában az új magyar fegyvergyár állt. Ebben is szó esett Mészáros Lőrincről, hiszen az ő közvetett érdekeltsége is kimutathatóvá vált a beruházásnál.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Szavazzon 2018 legütősebb HVG-címlapjára!

A Fidesznek lett egy újabb kétharmada, Putyin és Gruevszki úgy jár ide, mint haza, közben a NER kerekasztalánál egyre hangosabban dicsekednek a lovagok, de van köztük egy, aki mindent visz: úgy tűnik, Mészáros Lőrinc idén Magyarország leggazdagabb embere lett. Volt tehát dolga a HVG címlapcsapatának. A kérdés most már az: önnek melyik ötletük jött be leginkább? Szavazzon!