szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

A Munkáspárt elnöke úgy beszélt a Hír Tv-ben, hogy azt bármelyik fideszes politikus megirigyelné. De a tisztánlátás érdekében leszögezte: ők nemcsak elutasítják a bevándorlást, hanem egyéb előnyöket is kínálnak, úgyhogy érdemes rájuk szavazni.

Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke beszélt a visszafideszesített Hír Tv szerda esti Magyarország élőben című műsorában. És meglepő módon a kormány kommunikációs fősodrába tökéletesen illő véleményéről tett tanúbizonyságot.

Thürmer szerint az európai parlamenti választások egyik legnagyobb tétje, hogy megállítsuk a menekültáradatot. A másik nagy tét, hogy meg tudjuk-e állítani a háború kialakulását is. Egyéb, a magyar munkásokat jobban érintő dolgokat (ne adj' isten! túlóratörvény) nem említett.

Thürmer elmondása szerint ugyanis a bevándorlók a munkásosztálynak okoznak kárt, és csak a kapitalizmus előnyeit akarják élvezni.

Ha nem akarod, hogy jöjjenek a migránsok, és mondjuk nem szereted a Fideszt, se a többi parlamenti pártot, akkor nyugodtan szavazz a Munkáspártra!

Így hívta fel a figyelmet a lényegre Thürmer. De a Munkáspárt emellett ráadásul más előnyt is kínál:

Mi azt szeretnénk, hogy ne csak azoknak legyen jó, akik Davosban elmondják, milyen nehéz szegénynek lenni, hanem nekünk is legyen jó,

– húzta alá ismét a lényeget Thürmer. Majd nyomatékosította: az egy jó dolog, hogy Magyarországon nincsenek migránsok. Ha elmegy az ember nyugati országokba – Bécsbe például, hozta fel a magától adódó példát a pártelnök – látja ezeket a változásokat. A migráns munkaerő leveri a béreket, ez problémák egész sorát okozza, magyarázta.

Ezek után már a riporterben is felmerült a magától adódó kérdés, hogy akkor most a Munkáspárt szakított-e a klasszikus baloldali politikával, neki is szegezte ezt Thürmernek. A munkáspárti elnök erre kapásból azt válaszolta: az szakított a klasszikus baloldalisággal, aki be akarja hozni a migránsokat, hiszen azok akarják lecsökkenteni a béreket.

A munkáspárti vezető még egy fontos dolgot említett meg az Európai Unió politikájával kapcsolatban:

Ha én ott lennék az Európai Parlamentben, akkor nem szidnám például a magyar kormányt.

A teljes műsort alább nézheti vissza:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy nap alatt 398 áldozata volt a koronavírusnak Ukrajnában

Egy nap alatt 398 áldozata volt a koronavírusnak Ukrajnában

300 milliónyi hamis potencianövelőt foglaltak le egy XXII. kerületi raktárban

300 milliónyi hamis potencianövelőt foglaltak le egy XXII. kerületi raktárban

1,3 millió felhasználó adatai szivároghattak ki a Clubhouse sikeralkalmazásból

1,3 millió felhasználó adatai szivároghattak ki a Clubhouse sikeralkalmazásból