szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Összefújták az ellenzéki plakátokat Budakeszin, Szél Bernadett irodájának kerítésén, a politikus a rendőrségnek akart segíteni a térfigyelők felvételeivel.

A képviselői irodájára tett ki plakátokat Szél Bernadett, de egy nap alatt összefújták őket, amiről felháborodva számolt be a Facebookon, és feljelentést is tett.

Majd megkereste a budakeszi önkormányzatot, hogy kikérje a térfigyelő kamerák képét. Hát kisült, hogy gond van a környékbeli kamerákkal, és nincsenek felvételek a rongálásról, ami nyilván nem könnyíti meg a rendőrség munkáját.

(24.hu)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vekerdy Tamás: Milyen gyerekekből lesznek stressztűrő felnőttek?

Vekerdy Tamás: Milyen gyerekekből lesznek stressztűrő felnőttek?

Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után

Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után

Amikor még önfeledten öleltünk a Szigeten

Amikor még önfeledten öleltünk a Szigeten