szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az utasoknak a sínek mentén kellett visszagyalogolnia a Nyugati pályaudvarra, miután kiderült, hogy a vonatukat a tudtuk nélkül kiállították a forgalomból.

A Facebookon számolt be arról egy utas, hogy péntek este a monori vonat megállt a semmi közepén, és a mozdonyvezető is távozott róla.

Az utas azt írta, a Nyugatiból elvileg 17.38-kor induló 2786-os monori személyvonatról van szó, amely késve indult, végül csak 18.20 körül, ám indulás után nem sokkal a vonat megállt a pályán a semmi közepén.

Az utasok ekkor egy idő után elkezdték keresni a személyzetet, de kiderült, hogy nincs kalauz a vonaton.

Amikor felhívták a MÁV információt, azt a tájékoztatást kapták, hogy nem lehetnek a 2786-os vonaton, mert azt kiállították a forgalomból, de kérdezzék meg a mozdonyvezetőt, vissza tudja-e vinni őket a pályaudvarra.

Ekkor kiderült, hogy a mozdonyvezetői fülkében sem volt már senki.

Az utasoknak ezután a rengeteg sín között kellett visszabotorkálnia a Nyugati Pályaudvarra, bár a vasúttársaság ügyfélszolgálatán ígéretet kaptak arra, hogy kiküldenek egy biztonsági őrt, aki majd visszakíséri őket az állomásra. A telefonban azt is mondták az utasoknak, hogy panaszt csak írásban lehet tenni.

Az üggyel kapcsolatban e-mailben kerestük a MÁV-ot, hogy megtudjuk, mi történt pontosan a vonattal, amint válaszolnak, beszámolunk róla.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az amerikai külügy is megerősítette, hogy orosz oldalak álhíreket terjesztenek a Pfizer és a Moderna vakcináiról

Az amerikai külügy is megerősítette, hogy orosz oldalak álhíreket terjesztenek a Pfizer és a Moderna vakcináiról

Seres László: A Jobbik sofőrjei

Seres László: A Jobbik sofőrjei

Katalizátortolvajokat fogtak el a szekszárdi rendőrök

Katalizátortolvajokat fogtak el a szekszárdi rendőrök