szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy év hallgatás után saját Vlogján nyilatkozott pártpolitikáról és az önkormányzati választásokról az ellenzéki politikus.

Önkormányzati választás 2019
Idézze fel a 2019-es önkormányzati választás kampányának és a szavazás napjának eseményeit, illetve kövesse a fejleményeket cikksorozatunkkal. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.
Friss cikkek a témában

„A Jobbikkal sem értek egyet ebben a nagy összefogásban” –

mondta Vona Gábor csütörtök este a 21Vlog élő adásában. A Jobbik volt elnöke Stumpf Andrással, a valaszonline újságírójával beszélgetett az ellenzéki együttműködésről, amellyel kapcsolatban kijelentette: számomra a néppártosodás azt jelenti, hogy a Jobbik a Momentummal vagy az LMP-vel működik együtt, de az, hogy az MSZP-vel, illetve a DK-val, ez számomra elképzelhetetlen.

- Én továbbra is azt képviselem, hogy se Orbán, se Gyurcsány – mondta Vona Gábor.

Az ellenzéki politikus nagy hibának tartja - nem csak a Jobbik, hanem az egész ellenzék részéről -, hogy összekeverik az önkormányzati választások logikáját, az országos politikai stratégiákkal. "Az önkormányzati választásokon ne legyenek pártok” – jelentette ki Vona Gábor, aki ezt azzal magyarázta, hogy nem jó, ha a helyhatósági választásokon a pártpolitika érvényesül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Oligarchák által uralt ágazatokon segítene a kormány

Oligarchák által uralt ágazatokon segítene a kormány

53 embernek volt négyese az ötös lottón, egyenként majdnem egymilliót nyertek

53 embernek volt négyese az ötös lottón, egyenként majdnem egymilliót nyertek

Büntetőügyekkel tűzdelt kampány Izsákon, az ellenzéknek is van sara

Büntetőügyekkel tűzdelt kampány Izsákon, az ellenzéknek is van sara