szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A sértett férfit csuklótájon vágták meg, erősen vérzett. A támadó szabadlábon védekezhet.

A Blikk ír arról, hogy egy nyíregyházi szülő, egy apa machetével a kezében keresett meg az éjszaka közepén egy 19 éves fiatalt, hogy számon kérje, miért bántotta gyermekét.

A lap szerint a birtokukba jutott néhány másodperces videófelvétel is, ami az eset utáni percekben készült. Ezen az látszik, hogy a támadás után pánikszerű hangulat uralkodik a fiatalok között, akik barátjuk sérülését látva mentőért kiáltottak.

A felvétel ezekben a percekben már nem érhető el a cikkben, csak az abból kivágott képek. Ezek közt olyan is akad, amin egy vérző csuklójú ember is látható.

A lap úgy tudja, a megkéselt fiatal csuklójánál lévő verőeret is megsebezte a penge, ez okozta a hirtelen, nagy mennyiségű vérveszteséget. A sérültet a mentők kórházba szállították, a rendőrség közlése szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, de pénteken már kiengedik.

A rendőrség fél órán belül elfogta a machetés férfit. Garázdaság elkövetésének gyanújával állították elő, kihallgaták, majd elengedték, szabadlábon védekezhet. Azt nem tudni, hogy az eset mikor történt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezüst Medvét nyert Nagy Dénes háborús filmje a Berlinálén

Ezüst Medvét nyert Nagy Dénes háborús filmje a Berlinálén

Katalizátortolvajokat fogtak el a szekszárdi rendőrök

Katalizátortolvajokat fogtak el a szekszárdi rendőrök

"Meg kell szurkálnia valakit" - az interneten fenyegetőzött egy jogosítványát visszakövetelő férfi

"Meg kell szurkálnia valakit" - az interneten fenyegetőzött egy jogosítványát visszakövetelő férfi