szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az eset abban a miskolci kórházban történt, ahol múlt héten egy kerekesszékes beteget rugdostak.

Egy 28 éves férfi öngyilkos lett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházban múlt héten. Az Index információi szerint a beteg már a sürgősségi osztályon azzal fenyegetőzött, hogy végez magával, a dolgozók viszont detoxikáló részlegre tolták át, ahol nem sokkal később megölte magát.

A lap kereste a miskolci kórházat, ahol annyit közöltek, hogy nem mondhatnak semmit az ügyről, addig, amíg "a páciens, vagy annak hozzátartozója ehhez nem járul hozzá".

A rendőrség viszont azt írt a portálnak, hogy „a bekövetkezett rendkívüli haláleset miatt a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény alapján folytat eljárást”.

A múlt héten írtuk meg - szintén az Index információi alapján -, hogy ugyanennek a kórháznak az egyik betegkísérője egy földre borult, félig kerekesszékben ülő betegbe rúgott az udvaron. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház akkor azt közölte, hogy azonnali hatállyal belső vizsgálatot indított, amelynek eredményeképp a munkavállalót elbocsátották.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghackelték Trump hivatalos kampányoldalát

Meghackelték Trump hivatalos kampányoldalát

Kásler: komplexen védekezik Magyarország a koronavírus ellen

Kásler: komplexen védekezik Magyarország a koronavírus ellen

Ukrán külügyminiszter: Készek vagyunk rendezni a nézeteltéréseket Magyarországgal

Ukrán külügyminiszter: Készek vagyunk rendezni a nézeteltéréseket Magyarországgal