szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Engedélye nem volt, csak fideszes tulajdonosa.

Ahogy korábban a hvg.hu is megírta, illegális, engedély nélküli apartmanhotel működik a Nagymező utcában. A szállodát működtető Ublot Kft. egyik tulajdonosa Becsó Zsolt, a Fidesz Nógrád megyei országgyűlési képviselője. Becsó azt állítja, hogy tulajdonrészét már tavaly szeptemberben eladta, ám a cégbírósági adatokban nem látszik a változás.

Becsó volt az, aki korábban Hollókőn 34 millió forintos uniós támogatásból építtetett „vendégházat”, ahol ő maga volt az egyetlen vendég.

Most a 24.hu a terézvárosi önkormányzati közleményre hivatkozva arról számolt be, hogy „pénzbüntetést is kiszabott a kereskedelmi hatóság, de mivel folyamatban lévő hatósági ügyről van szó, ennek mértékéről nem adhatok ki információt”

A lap szerint a büntetés több százezres nagyságú lehet. A kerület közölte azt is, hogy „az illegálisan üzemelő helyek kiszűrésére, ellenőrzésére egy önkormányzatnak nincs megfelelő apparátusa".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fantomképet közöltek a gödöllői HÉV-en erőszakoskodó férfiról

Fantomképet közöltek a gödöllői HÉV-en erőszakoskodó férfiról

645 ezer állami autót cseréltet elektromosra Joe Biden

645 ezer állami autót cseréltet elektromosra Joe Biden

Egy youtuber megépítette Batman legendás fegyverét, a kézből kilőhető csáklyát

Egy youtuber megépítette Batman legendás fegyverét, a kézből kilőhető csáklyát