T. R.
T. R.
Tetszett a cikk?

Évindító sajtótájékoztatójából az derült ki, a miniszterelnöknek témák után kell néznie, mert jelenleg fogytán van az ötleteknek. Erről beszélgetünk a Fülkében, a hvg.hu közéleti podcastjában.

Csaknem három órán keresztül faggatták az újságírók Orbán Viktor miniszterelnököt az évindító sajtótájékoztatón, és az is világos, hogy miért kerüli az ilyen alkalmakat a miniszterelnök: a kérdések egy részére nem adott érdemi választ, sok válaszba viszont hosszabban belemerült és ez sok energiát ki is vett belőle.

De az is kiderült, hogy útkeresésben van a kormányfő: az önkormányzati választás utáni időszakban, amikor nekiállna kormányozni, nem látni még, hogy hogyan képzeli ezt el.  

©

Vendégünk Virág Andrea, a Republikon Intézet stratégiai igazgatója. Adásunkban szóba kerül az, hogy:

  • mihez kezd Orbán az egészségüggyel,
  • miért fordulhatott a klímapolitika felé,
  • hogyan értékelte az önkormányzati vereséget és
  • mi lesz a Fidesz sorsa az Európai Néppártban.

Adásunkat itt hallgathatja meg:

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!