szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha valaki azt hitte volna, hogy véletlen, az tévedett. Nemsokára jön a párt TikTok-oldala.

Tudatos marketingfogás és médiahack, hogy Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom néven (rövidítése: ISZOM) alapított pártot Szanyi Tibor – mondta el a volt európai parlamenti képviselő szombati sajtótájékoztatóján.

Az eseményt – amelyről a Magyarnarancs.hu számolt be – Kaposváron tartották, és azért ott, mert a városban él az MSZP-t szintén nemrég elhagyó Szöllősi Istvánné, volt pedagógus-szakszervezetivezető, egykori szocialista országgyűlési képviselő. Rajta kívül Székely Sándor, a Szolidaritás elnöke, a DK-listáján mandátumot szerző képviselő volt jelen.

Szanyi hangsúlyozta, hogy a névválasztás nem véletlen, mert néhány óra alatt legalább egymillió emberhez eljutott a párt neve, és „rögtön hozzákapcsoltak egy gyakorló alkoholistát”.

A politikus bejelentette azt is, hogy napokon belül elindul az ISZOM Párt TikTok-oldala, hogy azokat a fiatalokat is meg tudják szólítani, akik 2022-ben lesznek szavazókorúak. A többieket 200 ezer forintos minimálbér és a 100 ezres minimálnyugdíj ígéretével igyekeznek megnyerni. Ezek megalapozottságát, mondta Szanyi, a „fanyalgó liberális médiának, vagy„bármely akadékoskodónak egy kockás papíron öt perc alatt levezeti”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Itthon

Pártot alapított Szanyi Tibor

A volt szocialista politikus már az MSZP-ből való kilépésekor azt mondta, hogy nincs jelenleg igazi baloldali tömörülés. Most színre lép az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom.

Történelmet írt a NASA, felszállt a Marson a kis helikopter

Történelmet írt a NASA, felszállt a Marson a kis helikopter

Levegővétel az intenzív osztályon: kinek jusson?

Levegővétel az intenzív osztályon: kinek jusson?

Mindössze egy tanár ment be tanítani Répcelakon, fegyelmit kaptak a hiányzók

Mindössze egy tanár ment be tanítani Répcelakon, fegyelmit kaptak a hiányzók