szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az új győri városvezetés nem kívánja támogatni a győri csapatot. „Mi a túróra kell a pénz?” – tette fel a kérdést Dézsi Csaba András.

Az új győri városvezetés páros lábbal szállt bele a magyar fociba még a múlt héten. Ugyanis, amíg Borkai Zsolt még „korrektül” tolta a százmilliókat a győri fociba, utódja, Dézsi Csaba András ennek véget vetett. A klub tulajdonosa már jelezte is, hogy távozik az ETO éléről, a jövőben az irányításában és működésében nem kíván részt venni. Arra viszont nem tér ki, hogy a tulajdonviszonyok miként alakulnak a győri csapatnál.

A polgármester közösségi oldalán felidézte, hogyan zajlott a közte és Mányi József klubtulaj közti találkozó:

„Mányi tulajdonos úr megkérdezte tőlem, hogy mennyi pénzt tudok adni idén? Visszakérdeztem, hogy mikor lesz a csapat NBI-es? Azt mondta, hogy ez hosszú távon sem szerepel a terveiben, s az előző polgármester biztosította arról, hogy “nem lesz a csapatnál teljesítmény kényszer”. Akkor mi a túróra kell a pénz?!? Mi az, hogy egy profi csapatnál nincs teljesítmény kényszer?!?! Ezután biztosítottam arról, hogy ezzel a mentalitással nem tudok azonosulni soha... sem mint sportoló, sem mint életeket mentő orvos, sem mint polgármester. Küzdjenek a mindenit, mintha az életük múlna rajta!”

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kormány kiemelt beruházássá tette a volt MSZMP-pártüdülő megújítását

A kormány kiemelt beruházássá tette a volt MSZMP-pártüdülő megújítását

Budapestnek kuss, a kormány baráti cégekkel intézi a főváros fejlesztését

Budapestnek kuss, a kormány baráti cégekkel intézi a főváros fejlesztését

Koronavírus: újabb rekordok dőltek Ukrajnában

Koronavírus: újabb rekordok dőltek Ukrajnában